KlarParatKassen

Convenience menuplan

Menuplan 2019

(opdateret 23. januar - menuplanen kan ændres, så hold øje med denne side)

Uge 5: Græskarsuppe med bagt kuller, sprød bacon og grovbrød 

Uge 6: Isingfilet med saute af spinat og tomater, små kartofler samt purløgs sauce
Uge 7: Langefilet med birkes/ingefær topping, gulerodssaute samt perlebygs risotto med blomkål
Uge 8: Torskefilet med citronsmør, saute af ærter og løg samt små kartofler
Uge 9: Rødspættefilet med bagt fennikel citrus kartofler og spinat sauce

Nem hverdagsluksus

KlarParatKassen er en færdig måltidsløsning med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for.

Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.

Der følger altid en tilberedningsvejledning (ovnens temperatur, anretning m.m.) med kassen og vejledningen mailes også til dig inden levering.