Københavns Kommune

 

Uge 07

Vi er din fiskeleverandør, og vi glæder os til at levere frisk fisk til Jeres børn. 

Basis abonnement.

Sporbarhed: MSC Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)

MSC nr: MSC-C-52054

  • Farvand: Fao 27.2.A2 Norske Havet, Fao.27.3.AN Skagerrak
  • Fangstmetode: Garn, trawk, flyschooter
  • Fartøj: M0023AV Hilde Iren, M0049AV Brettholm, S 45 Sønderstrand, M0013AV Mathilde, M0012S Eldorado, M009AV Nybrott, NC 322 Helgoland
    Landet: 7-10/2 i Hanstholm
  • Pakket: 11/2

Udvidet abonnement.

MSC Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)

Sporbarhed:  MSC nr: MSC-C- 52054

  • Farvand: Fao 27.2.A2 Norske Havet, Fao.27.3.AN Skagerrak
  • Fangstmetode: Garn, trawl, flyschooter
  • Fartøj: M0023AV Hilde Iren, M0049AV Brettholm, S 45 Sønderstrand, M0013AV Mathilde, M0012S Eldorado, M009AV Nybrott, NC 322 Helgoland
  • Landet: 7-10/2 i Hanstholm
  • Pakket: 11/2

Ugens opskrift: 

Kuller alla Milanese med pasta sedani, spidskål og tomatsauce

Ugens opskrift:  Planlagt/forventet indhold de kommende uger (afhænger dog af vejr/vind og landinger på fiskeauktionerne):

Basis abonnement:

  • Uge 08: Hakket fiskekød - MSC torsk
  • Uge 09: MSC kulmule med skind.
  • Uge 10: MSC Rødspætter uden skind.
  • Uge 11: MSC Mørksejfilet uden skind.

Udvidet abonnement:

  • Uge 08: ASC laksefilet med skind
  • Uge 09: MSC torskefilet med skind
  • Uge 10: MSC Rødspætter uden skind.
  • Uge 11: MSC Mørksejloins Uden skind.
  • Oversigt over levering af fisk 

Log ind

Du kan afmelde en pakke ved at ringe senest fredag kl. 15.00, eller du kan maile eller benytte din Log ind funktion senest søndag kl. 23 her

Du skal bruge dit kundenummer (telefonnummer) og password i f.m. Log ind. Har du glemt dit password kan dette sendes til dig fra Log ind funktionen.


Se tidligere opskrifter her:

Uge 06: Ising på cremet penne med butternut squash og bacon

Uge 05: Stegt spidskål på cremet polenta med små tomater og bagt lyssej

Uge 04: Ovnbagt kulmule med imam bayaldi og stegte kartofler

Uge 03: Stegt skærising med bagte peberfrugter, kartoffelbranade og tomatsalat

Uge 02: Stegt mørksej med bagte jordskokker, hummus og persille

Uge 51: Stegt laks med gnocchi, kimchi, fermenteret hvidløg, grønkål og sprøde skalotteløg

Uge 50: Ovnbagt lange med tomatchrunch på søde kartofler og gulerødder

Uge 49: Isingfilet Milanese med penne, broccoli og tomat

Uge 48: Kuller alla Milanese med pasta sedani, spidskål og tomatsauce

Uge 47: Stegt laks på cremet pasta med spinat og stegt blomkål

Uge 46: Stegt kulmule med dampet blomkål og agurkesauce

Uge 45: Gratineret mørksej loins med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde

Uge 44: Kulmule på cremede rodfrugter med timianæbler

Uge 43: Klassiske sprødstegte rødspættefileter med persillesovs & karamelliseret citron 

Uge 42: Stegt lyssej med fettuccine Provencale og Pecorino Romano

Uge 41: Sprødstegt skærising/ising med brøndkarse og tabbouleh

Uge 40:  Laks en papilotte med spinat og citron-estragonsmør på ris

Uge 39: Bagt torskefilet serveret med peberfrugtsauce med mandler og spinat

Uge 38: Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce

Uge 37: Tortellini med tomat og mozzarella i romescosauce dertil bagt kuller og parmesanstegt rucola

Uge 36: Stegt kulmule med svamperisotto og brøndkarse

Uge 35: Stegt kulmule med svamperisotto og brøndkarse

Uge 34: Krydderbagt grønt, mormordressing og stegt lyssej

Uge 33:  Ovnbagt langefilet med vietnamesisk kålsalat

Uge 32: Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller

Uge 31: Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat

Uge 30: Gratineret skærising med spaghetti, peberfrugtrelish og semi-dried tomater

Uge 28: Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums

Uge 27: Fiskefilet med persillesovs og sprød frugtsalat

Uge 26: Kulmule ”Lyn-escabeche” med kartofler

Uge 25: Stegt lyssej i kokos med pak choy, basilikum og ingefær

Uge 24: 

Uge 23: Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller

Uge 22: Friteret mørksej med tabbouleh

Uge 21: Stegt ising/skærisingfilet med krydret aubergine, tomat og grønne linser

Uge 20: 

Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt

Uge 19: Dampet lyssej på bund af bønner og linser med purløgssauce

Uge 18: Rødspættefilet bagt en papilotte med æblejuice og blomkål dertil ris og blomkåls-karrysauce

Uge 17: Dild og citronbagt laks med spidskål, kartofler og smørsauce

Uge 15:  Skindstegt filet af laks med pære og mynte-tabbouleh med ristede hasselnødder

Uge 14: Stegt kulmulefilet med champignonrisotto & kørve

Uge 13: Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter

Uge 12: Bagt skærising med dukkah - dertil salat af røde kartofler, blomkål, hasselnødder og karse

Uge 11: Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce

Uge 10: Timianstegt torsk med svampe, skorzonerrødder, kartofler og skalotteløg

Uge 09: Langefilet med bulgursalat og dukkah-krydderi

Uge 08: Stegte rødspættefileter med quinoa-tabouleh, græskarkerner og karse

Uge 07: One pan kulmule med bagte broccoli og mandler, dertil quinoasalat med hjertesalat & æbler

Uge 06: Laks med blomkål, quinoa, dild og dukkah

Uge 05: Lasagne med kuller samt ricotta og spinat. Dertil bagte tomater med timian

Uge 04: Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde

Uge 03: Stegt skærising og kardemommegulerødder med blodappelsin, kørvel og yoghurt

Uge 02: Dampet torsk på svampe/persillebund med jordskokkesauce

Uge 51: Stegt laks med svampe og stuvet spinat

Uge 50: Stegt kulmule med grove penne pasta i peberfrugt-feta-sauce

Uge 48: Kaptajn Kullers fiskelasagne med æg, spinat & bagte tomater

Uge 47: Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat

Uge 46: Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums

Uge 45: Italienske rødspættefileter i fennikel-tomatsauce med bulgursalat a la gremolata

Uge 44: Persillestegt skærisingfilet med æbleremoulade og kartoffelbåde

Uge 43: Stegt kulmule med skind med spaghetti, grønne bønner, courgette, rucola og stegte hvidløg

Uge 42: Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta

Uge 41:   Lange på mos i det grønne

Uge 39: Meunierestegte isingfileter med kartofler, persillesovs og sprød frugtsalat

Uge 38: Friterede rødspættefileter med karrystegte persillerødder og kartofler samt sursød hvidkålssalat

Uge 37: Skindstegt kuller med grillet rød peberpesto med hampefrø og mandler -dertil karamelliserede nye løg

Uge 36:  Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums

Uge 34: Skindstegt kulmule med blomkåls-risotto, salte mandler og pecorino romano

Uge 33: Ovnbagt hvilling med ratatouilles og basmatiris

Uge 32:  Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild

Uge 31: Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde

Uge 30: Stegte rødspættefileter med quinoa-tabouleh, græskarkerner og karse

Uge 29:  Langefilet med bulgursalat og dukkah-krydderi

Uge 28: Stegt laks med spaghetti, peccorino, estragon og broccoli.

Uge 27: Skindstegt kulmule med blomkålsrisotto, salte mandler og parmesan

Uge 24: 

Uge 22: Gratineret mørksej i vadouvan med chia og kartofler

Uge 19: Rullet skærising med tomat, forårsløg, ristede svampe og tomatsauce

Uge 5: Gratineret filet royal af mørksej/lange med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde

Uge 4: Gazpacho med friteret rødspætte, bagt peber og tomatconfit

Uge 3: Dampet kuller med kompot af æbler og jordskokker med karrysauce

Uge 2: Stegt skærising med bagte peberfrugter, kartoffelbranade og tomatsalat

Uge 1: Stegt kulmule med bønner og risotto

Uge 51: Pandestegt rødfiskfilet med rucolasalat og tomatsauce

Uge 50: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager

Uge 49: Stegt rødspættefilet med verdens bedste langtidstilberedte hummus

Uge 48: Skindstegt kulmule med blomkålsrisotto

Uge 47: Indbagt mørksej i rispapir med sellerisauté

Uge 46: Brosme ”Basquaise” med karrysauce på salat af fennikel og æbler

Uge 45: Asiatiske fiskeruller med fyld af spidskål, gulerødder, bønnespirer og nudler og ”wrap” af hjertesalat og friske krydderurter

Uge 44: Bacalaotoppet lange med peberfrugt-løgsauté og basilikumcreme

Uge 43: Stegt laks med svampe og stuvet spinat

Uge 42: Timianbagt rødspætte på biksemad af rodfrugter med sennepssauce

Uge 41:  Dampet kuller med kompot af æbler og jordskokker med karrysauce

Uge 40: Pandestegt skærisingfilet med rodfrugtmos og kryddersmør

Uge 39: Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurtcreme og kartofler med karry

Uge 38: Pandestegt filet royal af torsk med sukkerærter, salat, perleløg og bacon

Uge 37: Filet royal af mørksej på tomat og løg med timian/kaperssmør

Uge 36: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost

Uge 35: Krydderurtefyldte rødtungeruller med cherrytomater og spinatsoufflé

Uge 34: Timianstegt kuller med majsfrikasse, nye gulerødder og estragon

Uge 33: Rødspætteruller på lun brøndkarsepuré og safranrisotto med tallegio, asparges og ærter

Uge 32: Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg vendt i ymer og dildsauce

Uge 31: Filet royal af torsk med sauteret babyspinat med rosiner og pinjekerner

Uge 30: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager

Uge 29: Kulmule med grønærtesmør, radisesalat og kartofler med bacon

Uge 28: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost

Uge 27: Skærising i indonesisk curry med kokos, citrongræs og gurkemeje

Uge 26: Bagt paneret havkat med hjemmelavet remoulade

Uge 25: Skindstegt filet royal af kulmule med blomkålsrisotto

Uge 24: Cheddargratineret torskefilet og broccolisalat med cherrytomater, pancetta og purløg

Uge 23: Stegt laks med cremet tagliatelle med peberfrugt og tomat

Uge 22: Pandestegt lyssej med spidskål og glaseret skorzonerrod

UGe 21: Bacalaotoppet lange med peberfrugt-løgsauté og basilikumcreme

Uge 20: Ovnbagt kullerfilet med karrysauce og snackgrønt

Uge 19: Hotte skærisingruller med harissa på kikærtesauté med spinat, gulerødder og grøn mojosauce

Uge 18: Græske fladbrød med gyrosmarineret torsk på spyd, agurke-myntetzatziki og sprød salat 

Uge 17: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær

Uge 16: Skindstegt laksefilet med grønt i grønt og tomatmarmelade 

Uge 15: Citrusbagt lyssejfilet med marineret agurk og avokado/tomatcreme

Uge 14: Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner

Uge 13: Skipperlabskovs med mørksejfilet, persille, sennep og syltede rødbeder

Uge 11: Langefilet ”Basquaise” med karrysauce på salat af fennikel og æbler

Uge 10: Kartoffelbagt filet royal af torsk med mild sennepssauce

Uge 9: Kulmule bagt med citron og timian - dertil cremet bygotto med grønne asparges

Uge 8: Mørksej bagt med jordskok/svampetapanade

Uge 7: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med hasselnøddepesto

Uge 6: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær

Uge 5: Bagt torsk med urteragout, honningmarinerede rødbeder og ærtepuré

Uge 4: Marineret ovnbagt lakseside med krydderurter på bund af peber og squash

Uge 3: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg

Uge 2: Skindstegt rødfiskfilet med tomatbouillion og snackgrøn

Uge 1: Ovnbagt skærising på bund af rodfrugter og pinjekerner

Uge 51: Ovnbagt filet royal af mørksej med basilikumrasp og perlebygsrisotto med svampe og mascarpone

Uge 50: Stegt laks med pasta og bagte tomater

Uge 49: Pandestegt torskefilet med bacon/porresauté og bagte kartoffelskiver med citron

Uge 48: Skindstegt kuller med persillerodsmousse og grøntsagssauce 

Uge 47: Stegt rødspætte med glaseret gulerod og brunede smørkartofler

Uge 46: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost

Uge 45: Pandestegt kulmulefilet og bagte rødbeder med appelsin og mango

Uge 44: Dampet skærising med gulerødder, rugbrødscrumble og brunet smør med birkes og ingefær

Uge 43: Laks stegt med chiafrø, kompot af karamelliseret peber og pasta

Uge 42: Rødspættefilet med majs, spidskål og nye kartofler stegt med sennepsfrø og spidskommen

Uge 41: Skindsteg rødfiskfilet med ratatouille

Uge 40: Skindstegt kulmulefilet på majsfrikassé med valnødder, purløgsvinaigrette og kartofler

Uge 39: Rugmelsstegt skærisingfilet med saute af svampe og råstegt fennikel med ærter og brunet dildsauce

Uge 38: Timianstegt kullerfilet med majsfrikasse, nye gulerødder og estragon

Uge 37: Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade

Uge 36: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager

Uge 35: Pandestegt rødtungefilet med perlebygsrisotto og mandelæbletopping

Uge 34: Stegt lange á la brændende kærlighed og bedesalat

Uge 33: Skindstegt kulmulefilet med rucolasalat og tomatsauce

Uge 32: Gratineret skærisingfilet med spinat, majs og rød peber

Uge 31: Pandestegt torskefilet med bacon/porresauté og bagte kartoffelskiver med citron

Uge 30: Laksefilet med timiansmør og gulerødder samt purløgssauce

Uge 29: Ovnbagt lyssejfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Uge 28: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt

Uge 27: Laksefilet med pasta og snackgrønt

Uge 26: Rødspættefilet med rösti, pesto og snackgrønt

Uge 25: Skindstegt rødfiskfilet med ristet peberfrugt

Uge 24: Rugmelsstegt skærisingfilet med saute af svampe og råstegt fennikel med ærter og brunet dildsauce

Uge 23: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost

Uge 22: Ovnbagt filet royal af mørksej i folie på porrer og svampe serveret med majs/estragonpuré

Uge 21: Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges

Uge 20: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta

Uge 19: Skærisingfilet med rösti, pesto og snackgrønt

Uge 18: Ovnbagt kullerfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Uge 17: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt

Uge 16: Skindstegt kulmulefilet med blomkålsrisotto

Uge 15: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce

Uge 13: Rødspættefilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade

Uge 12: Skipperlabskovs med mørksejfilet, persille sennep og syltede rødbeder

Uge 11: Ovnbagt skærisingfilet med appelsin/timiansmør

Uge 10: Filet royal af torsk a la fish 'n' chips med sellerifritter, agurkeremoulade og ketchupcreme

Uge 9: Ovnbagt laks med basilikumcrust & provencalske grøntsager

Uge 8: Stegt kulmule med bønner og risotto

Uge 7: Dampet lyssej med bønner og linser med purløgssauce

Uge 6: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt

Uge 5: Ovnbagt filet royal af mørksej med basilikumrasp og perlebygsrisotto med svampe og mascarpone

Uge 4: Fisk i fad med karrysauce

Uge 3: Torskefilet med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Uge 2: Stegt kuller med ristet peberfrugt

Uge 51: Marineret ovnbagt lakseside med krydderurter på bund af peber og squash

Uge 50: Skindstegt kullerfilet med rucolasalat og tomatsauce

Uge 49: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg

Uge 48: Ovnbagt lyssejfilet med bagte rødbeder, appelsin og mango

Uge 47: Ovnbagt mørksejfilet med karrysauce og snackgrønt

Uge 46: Skærisingfilet med rösti, pesto og snackgrønt

Uge 45: Pandestegt kulmulefilet og bagte rødbeder med appelsin og mango

Uge 44: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt

Uge 43: Ovnbagt kullerfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Uge 42: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost

Uge 41: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta

Uge 40: Stegt rødfisk med ristet peberfrugt

Uge 39: Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges

Uge 38: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med pesto

Uge 37: Stegt rødspættefilet med puré af jordskok/pastinak og lune tomater

Uge 36: Pandestegt filet royal af kuller med kryddersmør og grøn kartoffelmos

Uge 35: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce

Uge 34: Laksefilet med pasta og snackgrønt

Uge 33: Gratineret skærisingfilet med spinat, majs og rød peber

Uge 32: Stegt rødtunge med brunet smør, kogte små kartofler og tzatziki

Uge 31: Isingfilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade

Uge 30: Ovnbagt torskefilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Uge 29: Skindstegt laksefilet med grønt i grønt og tomatmarmelade

Uge 28: Lange med bacon- og løgkompot

Uge 27: Stegt kulmulefilet med rucolasalat og tomatsauce

Uge 26: Ovnbagt skærisingfilet med appelsin/timianssmør

Uge 25: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt

Uge 24: Kartoffelbagt filet royal af torsk med mild sennepssauce

Uge 23: Laksefilet med timiansmør og rodfrugter samt purløgssauce

Uge 22: Rødspættefilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade

Uge 21: Lyssejfilet med bacon og løgkompot

Uge 20: Stegt rødspættefilet med perlebyg og limesauce

Uge 19: Stegt skærising med brunet smør, kogte små kartofler og tzatziki

Uge 18: Ovnbagt filet royal af mørksej med karrysauce og snackgrønt

Uge 17: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg

Uge 15: Pandestegt kulmulefilet med flødestuvet squash

Uge 14: Ovnbagt filet royal af torsk med bagte rødbeder med appelsin og mango

Uge 13: Kullerfilet med bacon og løgkompot

Uge 12: Stegt skærisingfilet med perlebyg og limesauce

Uge 11: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt

Uge 10: Skipperlabskovs med filet royal af mørksej, persille, sennep og syltede rødbeder

Uge 9: Orientalske laksefrikadeller med stegte nudler

Uge 8: Stegt rødfisk med ristet peberfrugt

Uge 7: Pandestegt lyssejfilet og bagte rødbeder med appelsin og mango

Uge 6: Ovnbagt filet royal af torsk med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Uge 5: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce

Uge 4: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta

Uge 3: Torskefilet med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce

Uge 2: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med pesto

 

 
L 249 Vestfart

 

A 357 Hanne Due, HG 31 Sedinah, HG 64 Sigmundur,  HG 235 Dorthe

HG 410 Signet, S 430 Well Bank, HM 127 Karen Nielsen

 

FN 436 Tove Kajgaard, FN 326 K. Larsen, FN 109 Nordland,

FN 321 Line Dalgaard, FN 338 Sonjan 1

FN 436 Tove Kajgaard, HM 128 Borkumrif, L 549 Frida Amalie

L 654 Martine

L 232 Tove Kynde, HM 423 Fru Middelbo, L 40 Sofie Alberta