Vi er din fiskeleverandør, og vi glæder os til at levere frisk fisk til Jeres børn.
Sporbarhed: MSC Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)
MSC nr: MSC-C-52054
MSC Kuller (Melanogrammus Aeglefinus)
Sporbarhed: MSC nr: MSC-C- 52054
Ugens opskrift:
Kuller alla Milanese med pasta sedani, spidskål og tomatsauce
Ugens opskrift: Planlagt/forventet indhold de kommende uger (afhænger dog af vejr/vind og landinger på fiskeauktionerne):
Basis abonnement:
Udvidet abonnement:
Oversigt over levering af fisk |
Du kan afmelde en pakke ved at ringe senest fredag kl. 15.00, eller du kan maile eller benytte din Log ind funktion senest søndag kl. 23 her
Du skal bruge dit kundenummer (telefonnummer) og password i f.m. Log ind. Har du glemt dit password kan dette sendes til dig fra Log ind funktionen.
Se tidligere opskrifter her:
Uge 06: Ising på cremet penne med butternut squash og bacon
Uge 05: Stegt spidskål på cremet polenta med små tomater og bagt lyssej
Uge 04: Ovnbagt kulmule med imam bayaldi og stegte kartofler
Uge 03: Stegt skærising med bagte peberfrugter, kartoffelbranade og tomatsalat
Uge 02: Stegt mørksej med bagte jordskokker, hummus og persille
Uge 51: Stegt laks med gnocchi, kimchi, fermenteret hvidløg, grønkål og sprøde skalotteløg
Uge 50: Ovnbagt lange med tomatchrunch på søde kartofler og gulerødder
Uge 49: Isingfilet Milanese med penne, broccoli og tomat
Uge 48: Kuller alla Milanese med pasta sedani, spidskål og tomatsauce
Uge 47: Stegt laks på cremet pasta med spinat og stegt blomkål
Uge 46: Stegt kulmule med dampet blomkål og agurkesauce
Uge 45: Gratineret mørksej loins med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
Uge 44: Kulmule på cremede rodfrugter med timianæbler
Uge 43: Klassiske sprødstegte rødspættefileter med persillesovs & karamelliseret citron
Uge 42: Stegt lyssej med fettuccine Provencale og Pecorino Romano
Uge 41: Sprødstegt skærising/ising med brøndkarse og tabbouleh
Uge 40: Laks en papilotte med spinat og citron-estragonsmør på ris
Uge 39: Bagt torskefilet serveret med peberfrugtsauce med mandler og spinat
Uge 38: Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce
Uge 37: Tortellini med tomat og mozzarella i romescosauce dertil bagt kuller og parmesanstegt rucola
Uge 36: Stegt kulmule med svamperisotto og brøndkarse
Uge 35: Stegt kulmule med svamperisotto og brøndkarse
Uge 34: Krydderbagt grønt, mormordressing og stegt lyssej
Uge 33: Ovnbagt langefilet med vietnamesisk kålsalat
Uge 32: Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller
Uge 31: Stegt laks med dildkartofler og citronstuvet salat
Uge 30: Gratineret skærising med spaghetti, peberfrugtrelish og semi-dried tomater
Uge 28: Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums
Uge 27: Fiskefilet med persillesovs og sprød frugtsalat
Uge 26: Kulmule ”Lyn-escabeche” med kartofler
Uge 25: Stegt lyssej i kokos med pak choy, basilikum og ingefær
Uge 24:
Uge 23: Knuste kartofler med valnøddepesto, spidskål og bagt kuller
Uge 22: Friteret mørksej med tabbouleh
Uge 21: Stegt ising/skærisingfilet med krydret aubergine, tomat og grønne linser
Uge 20:
Skindstegt kulmule med spaghetti og sugo. Hertil mozzarella og gnavegrønt
Uge 19: Dampet lyssej på bund af bønner og linser med purløgssauce
Uge 18: Rødspættefilet bagt en papilotte med æblejuice og blomkål dertil ris og blomkåls-karrysauce
Uge 17: Dild og citronbagt laks med spidskål, kartofler og smørsauce
Uge 15: Skindstegt filet af laks med pære og mynte-tabbouleh med ristede hasselnødder
Uge 14: Stegt kulmulefilet med champignonrisotto & kørve
Uge 13: Skindstegt filet af hvilling med ovnbagte rodfrugter
Uge 12: Bagt skærising med dukkah - dertil salat af røde kartofler, blomkål, hasselnødder og karse
Uge 11: Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce
Uge 10: Timianstegt torsk med svampe, skorzonerrødder, kartofler og skalotteløg
Uge 09: Langefilet med bulgursalat og dukkah-krydderi
Uge 08: Stegte rødspættefileter med quinoa-tabouleh, græskarkerner og karse
Uge 07: One pan kulmule med bagte broccoli og mandler, dertil quinoasalat med hjertesalat & æbler
Uge 06: Laks med blomkål, quinoa, dild og dukkah
Uge 05: Lasagne med kuller samt ricotta og spinat. Dertil bagte tomater med timian
Uge 04: Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
Uge 03: Stegt skærising og kardemommegulerødder med blodappelsin, kørvel og yoghurt
Uge 02: Dampet torsk på svampe/persillebund med jordskokkesauce
Uge 51: Stegt laks med svampe og stuvet spinat
Uge 50: Stegt kulmule med grove penne pasta i peberfrugt-feta-sauce
Uge 48: Kaptajn Kullers fiskelasagne med æg, spinat & bagte tomater
Uge 47: Stegt mørksej à la brændende kærlighed og bedesalat
Uge 46: Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums
Uge 45: Italienske rødspættefileter i fennikel-tomatsauce med bulgursalat a la gremolata
Uge 44: Persillestegt skærisingfilet med æbleremoulade og kartoffelbåde
Uge 43: Stegt kulmule med skind med spaghetti, grønne bønner, courgette, rucola og stegte hvidløg
Uge 42: Laksefilet stegt med chiafrø med kompot af karamelliseret peber og pasta
Uge 41: Lange på mos i det grønne
Uge 39: Meunierestegte isingfileter med kartofler, persillesovs og sprød frugtsalat
Uge 38: Friterede rødspættefileter med karrystegte persillerødder og kartofler samt sursød hvidkålssalat
Uge 37: Skindstegt kuller med grillet rød peberpesto med hampefrø og mandler -dertil karamelliserede nye løg
Uge 36: Bagt torsk med indisk krydrede kikærter og papadums
Uge 34: Skindstegt kulmule med blomkåls-risotto, salte mandler og pecorino romano
Uge 33: Ovnbagt hvilling med ratatouilles og basmatiris
Uge 32: Skindstegt kullerfilet med varm kartoffelsalat med dild
Uge 31: Gratineret mørksej med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
Uge 30: Stegte rødspættefileter med quinoa-tabouleh, græskarkerner og karse
Uge 29: Langefilet med bulgursalat og dukkah-krydderi
Uge 28: Stegt laks med spaghetti, peccorino, estragon og broccoli.
Uge 27: Skindstegt kulmule med blomkålsrisotto, salte mandler og parmesan
Uge 24:
Uge 22: Gratineret mørksej i vadouvan med chia og kartofler
Uge 19: Rullet skærising med tomat, forårsløg, ristede svampe og tomatsauce
Uge 5: Gratineret filet royal af mørksej/lange med porrer og courgetter i karry-parmesanfløde
Uge 4: Gazpacho med friteret rødspætte, bagt peber og tomatconfit
Uge 3: Dampet kuller med kompot af æbler og jordskokker med karrysauce
Uge 2: Stegt skærising med bagte peberfrugter, kartoffelbranade og tomatsalat
Uge 1: Stegt kulmule med bønner og risotto
Uge 51: Pandestegt rødfiskfilet med rucolasalat og tomatsauce
Uge 50: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager
Uge 49: Stegt rødspættefilet med verdens bedste langtidstilberedte hummus
Uge 48: Skindstegt kulmule med blomkålsrisotto
Uge 47: Indbagt mørksej i rispapir med sellerisauté
Uge 46: Brosme ”Basquaise” med karrysauce på salat af fennikel og æbler
Uge 44: Bacalaotoppet lange med peberfrugt-løgsauté og basilikumcreme
Uge 43: Stegt laks med svampe og stuvet spinat
Uge 42: Timianbagt rødspætte på biksemad af rodfrugter med sennepssauce
Uge 41: Dampet kuller med kompot af æbler og jordskokker med karrysauce
Uge 40: Pandestegt skærisingfilet med rodfrugtmos og kryddersmør
Uge 39: Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurtcreme og kartofler med karry
Uge 38: Pandestegt filet royal af torsk med sukkerærter, salat, perleløg og bacon
Uge 37: Filet royal af mørksej på tomat og løg med timian/kaperssmør
Uge 36: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost
Uge 35: Krydderurtefyldte rødtungeruller med cherrytomater og spinatsoufflé
Uge 34: Timianstegt kuller med majsfrikasse, nye gulerødder og estragon
Uge 33: Rødspætteruller på lun brøndkarsepuré og safranrisotto med tallegio, asparges og ærter
Uge 32: Dampet skærising med lun salat af agurk og skalotteløg vendt i ymer og dildsauce
Uge 31: Filet royal af torsk med sauteret babyspinat med rosiner og pinjekerner
Uge 30: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager
Uge 29: Kulmule med grønærtesmør, radisesalat og kartofler med bacon
Uge 28: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost
Uge 27: Skærising i indonesisk curry med kokos, citrongræs og gurkemeje
Uge 26: Bagt paneret havkat med hjemmelavet remoulade
Uge 25: Skindstegt filet royal af kulmule med blomkålsrisotto
Uge 24: Cheddargratineret torskefilet og broccolisalat med cherrytomater, pancetta og purløg
Uge 23: Stegt laks med cremet tagliatelle med peberfrugt og tomat
Uge 22: Pandestegt lyssej med spidskål og glaseret skorzonerrod
UGe 21: Bacalaotoppet lange med peberfrugt-løgsauté og basilikumcreme
Uge 20: Ovnbagt kullerfilet med karrysauce og snackgrønt
Uge 19: Hotte skærisingruller med harissa på kikærtesauté med spinat, gulerødder og grøn mojosauce
Uge 18: Græske fladbrød med gyrosmarineret torsk på spyd, agurke-myntetzatziki og sprød salat
Uge 17: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær
Uge 16: Skindstegt laksefilet med grønt i grønt og tomatmarmelade
Uge 15: Citrusbagt lyssejfilet med marineret agurk og avokado/tomatcreme
Uge 14: Ovnbagt skærising med rodfrugter og pinjekerner
Uge 13: Skipperlabskovs med mørksejfilet, persille, sennep og syltede rødbeder
Uge 11: Langefilet ”Basquaise” med karrysauce på salat af fennikel og æbler
Uge 10: Kartoffelbagt filet royal af torsk med mild sennepssauce
Uge 9: Kulmule bagt med citron og timian - dertil cremet bygotto med grønne asparges
Uge 8: Mørksej bagt med jordskok/svampetapanade
Uge 7: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med hasselnøddepesto
Uge 6: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær
Uge 5: Bagt torsk med urteragout, honningmarinerede rødbeder og ærtepuré
Uge 4: Marineret ovnbagt lakseside med krydderurter på bund af peber og squash
Uge 3: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg
Uge 2: Skindstegt rødfiskfilet med tomatbouillion og snackgrøn
Uge 1: Ovnbagt skærising på bund af rodfrugter og pinjekerner
Uge 51: Ovnbagt filet royal af mørksej med basilikumrasp og perlebygsrisotto med svampe og mascarpone
Uge 50: Stegt laks med pasta og bagte tomater
Uge 49: Pandestegt torskefilet med bacon/porresauté og bagte kartoffelskiver med citron
Uge 48: Skindstegt kuller med persillerodsmousse og grøntsagssauce
Uge 47: Stegt rødspætte med glaseret gulerod og brunede smørkartofler
Uge 46: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost
Uge 45: Pandestegt kulmulefilet og bagte rødbeder med appelsin og mango
Uge 44: Dampet skærising med gulerødder, rugbrødscrumble og brunet smør med birkes og ingefær
Uge 43: Laks stegt med chiafrø, kompot af karamelliseret peber og pasta
Uge 42: Rødspættefilet med majs, spidskål og nye kartofler stegt med sennepsfrø og spidskommen
Uge 41: Skindsteg rødfiskfilet med ratatouille
Uge 40: Skindstegt kulmulefilet på majsfrikassé med valnødder, purløgsvinaigrette og kartofler
Uge 39: Rugmelsstegt skærisingfilet med saute af svampe og råstegt fennikel med ærter og brunet dildsauce
Uge 38: Timianstegt kullerfilet med majsfrikasse, nye gulerødder og estragon
Uge 37: Persillestegt rødspættefilet med æbleremoulade
Uge 36: Ovnbagt laks med basilikumcrust og provencalske grøntsager
Uge 35: Pandestegt rødtungefilet med perlebygsrisotto og mandelæbletopping
Uge 34: Stegt lange á la brændende kærlighed og bedesalat
Uge 33: Skindstegt kulmulefilet med rucolasalat og tomatsauce
Uge 32: Gratineret skærisingfilet med spinat, majs og rød peber
Uge 31: Pandestegt torskefilet med bacon/porresauté og bagte kartoffelskiver med citron
Uge 30: Laksefilet med timiansmør og gulerødder samt purløgssauce
Uge 29: Ovnbagt lyssejfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto
Uge 28: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt
Uge 27: Laksefilet med pasta og snackgrønt
Uge 26: Rødspættefilet med rösti, pesto og snackgrønt
Uge 25: Skindstegt rødfiskfilet med ristet peberfrugt
Uge 24: Rugmelsstegt skærisingfilet med saute af svampe og råstegt fennikel med ærter og brunet dildsauce
Uge 23: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost
Uge 22: Ovnbagt filet royal af mørksej i folie på porrer og svampe serveret med majs/estragonpuré
Uge 21: Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges
Uge 20: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta
Uge 19: Skærisingfilet med rösti, pesto og snackgrønt
Uge 18: Ovnbagt kullerfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto
Uge 17: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt
Uge 16: Skindstegt kulmulefilet med blomkålsrisotto
Uge 15: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce
Uge 13: Rødspættefilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade
Uge 12: Skipperlabskovs med mørksejfilet, persille sennep og syltede rødbeder
Uge 11: Ovnbagt skærisingfilet med appelsin/timiansmør
Uge 10: Filet royal af torsk a la fish 'n' chips med sellerifritter, agurkeremoulade og ketchupcreme
Uge 9: Ovnbagt laks med basilikumcrust & provencalske grøntsager
Uge 8: Stegt kulmule med bønner og risotto
Uge 7: Dampet lyssej med bønner og linser med purløgssauce
Uge 6: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt
Uge 5: Ovnbagt filet royal af mørksej med basilikumrasp og perlebygsrisotto med svampe og mascarpone
Uge 4: Fisk i fad med karrysauce
Uge 3: Torskefilet med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Uge 2: Stegt kuller med ristet peberfrugt
Uge 51: Marineret ovnbagt lakseside med krydderurter på bund af peber og squash
Uge 50: Skindstegt kullerfilet med rucolasalat og tomatsauce
Uge 49: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg
Uge 48: Ovnbagt lyssejfilet med bagte rødbeder, appelsin og mango
Uge 47: Ovnbagt mørksejfilet med karrysauce og snackgrønt
Uge 46: Skærisingfilet med rösti, pesto og snackgrønt
Uge 45: Pandestegt kulmulefilet og bagte rødbeder med appelsin og mango
Uge 44: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt
Uge 43: Ovnbagt kullerfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto
Uge 42: Gratineret langefilet med porrer, squash, karry og parmesanost
Uge 41: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta
Uge 40: Stegt rødfisk med ristet peberfrugt
Uge 39: Ovnbagt torskefilet med karrysauce og friske asparges
Uge 38: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med pesto
Uge 37: Stegt rødspættefilet med puré af jordskok/pastinak og lune tomater
Uge 36: Pandestegt filet royal af kuller med kryddersmør og grøn kartoffelmos
Uge 35: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce
Uge 34: Laksefilet med pasta og snackgrønt
Uge 33: Gratineret skærisingfilet med spinat, majs og rød peber
Uge 32: Stegt rødtunge med brunet smør, kogte små kartofler og tzatziki
Uge 31: Isingfilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade
Uge 30: Ovnbagt torskefilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto
Uge 29: Skindstegt laksefilet med grønt i grønt og tomatmarmelade
Uge 28: Lange med bacon- og løgkompot
Uge 27: Stegt kulmulefilet med rucolasalat og tomatsauce
Uge 26: Ovnbagt skærisingfilet med appelsin/timianssmør
Uge 25: Tomatbagt kuller med aspargessauté og snackgrønt
Uge 24: Kartoffelbagt filet royal af torsk med mild sennepssauce
Uge 23: Laksefilet med timiansmør og rodfrugter samt purløgssauce
Uge 22: Rødspættefilet med ovnstegte kartofler og grøntsagsremoulade
Uge 21: Lyssejfilet med bacon og løgkompot
Uge 20: Stegt rødspættefilet med perlebyg og limesauce
Uge 19: Stegt skærising med brunet smør, kogte små kartofler og tzatziki
Uge 18: Ovnbagt filet royal af mørksej med karrysauce og snackgrønt
Uge 17: Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg
Uge 15: Pandestegt kulmulefilet med flødestuvet squash
Uge 14: Ovnbagt filet royal af torsk med bagte rødbeder med appelsin og mango
Uge 13: Kullerfilet med bacon og løgkompot
Uge 12: Stegt skærisingfilet med perlebyg og limesauce
Uge 11: Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce, tyttebær og snackgrønt
Uge 10: Skipperlabskovs med filet royal af mørksej, persille, sennep og syltede rødbeder
Uge 9: Orientalske laksefrikadeller med stegte nudler
Uge 8: Stegt rødfisk med ristet peberfrugt
Uge 7: Pandestegt lyssejfilet og bagte rødbeder med appelsin og mango
Uge 6: Ovnbagt filet royal af torsk med basilikumrasp og perlebygsrisotto
Uge 5: Stegt lange med rødbede/peberrod, kartoffelmos og persillesauce
Uge 4: Stegt laks med syltet citron, svampefrikassé og pasta
Uge 3: Torskefilet med rødbeder, bacon, æg og sennepssauce
Uge 2: Stegt skærising på cremet rodfrugtmos med pesto
L 249 Vestfart |
A 357 Hanne Due, HG 31 Sedinah, HG 64 Sigmundur, HG 235 Dorthe HG 410 Signet, S 430 Well Bank, HM 127 Karen Nielsen |
FN 436 Tove Kajgaard, FN 326 K. Larsen, FN 109 Nordland, |
FN 321 Line Dalgaard, FN 338 Sonjan 1
FN 436 Tove Kajgaard, HM 128 Borkumrif, L 549 Frida Amalie L 654 Martine |
L 232 Tove Kynde, HM 423 Fru Middelbo, L 40 Sofie Alberta |