Skotlander White Rum

Skotlander White Rum, Rom, Gin & Snaps

Målet med denne rom har været at lave verdens bedste lyse rom, intet mindre. Derfor varmer priserne GULD og BEST IN CLASS på Miami Rum Festival 2015 også meget.

Skotlander White har en meget fin og fløjlsblød smag af kirsebær, lakrids og blomster. Du vil blive overrasket over, hvor meget smag der kan være i en hvid rom.

Rommen er destilleret på pot still udfra en sydamerikansk sukkerrørmelasse og vand fra egen boring i Nordjylland. Grundet det danske klima fermenterer rommen i op til 10 gange så lang tid som traditionelle rom, hvilket giver mange flere smagsnuancer. 

Skotlander White bruges til premium cocktails eller nydes alene i glasset.

50 cl. og 40% alkohol.

Spar 100 kr. (Normalpris 449 kr.)

“Siden grundlæggelsen af Skotlander Rum i 2013 har min mission været at gøre op med en forestilling om, at god rom kun kommer fra Caribien, og at vi ikke kan lave andet end snaps her i Danmark. Jeg ville gerne lave en ren rom udelukkende fremstillet af de allerbedste råvarer: sukkerrør fra nogle af verdens bedste producenter, og rent vand fra den danske undergrund. Samt benytte de bedste danske destillatører til at udføre det ædle håndværk. Det er også vigtigt for mig at være ærlig og gøre det gennemskueligt for forbrugeren hvad der er i flasken. Vi tilsætter ikke sukker eller andre smagsgivere medmindre det tydeligt fremgår af etiketten.” Siger Anders Skotlander, Ejer og grundlægger.

Det kølige klima vi har i Danmark giver mulighed for at afprøve nogle ting som ikke er muligt under de tropiske himmelstrøg. Under fermenteringen af melasse, frisk juice eller sirup, drager vi nytte af den lave temperatur. Det betyder at processen kan tage op til 4 uger – noget som romeksperter verden over har fremhævet som en muligt grund til vores unikke smagsprofil.

Skotlander rom er blevet godt modtaget verden over - både af anmeldere og de internationale rom-festivaller. 

Læs mere om Skotlander her ›

Læs mere

Læs mere
Om Skotlander

“Siden grundlæggelsen af Skotlander Rum i 2013 har min mission været at gøre op med en forestilling om, at god rom kun kommer fra Caribien, og at vi ikke kan lave andet end snaps her i Danmark. Jeg ville gerne lave en ren rom udelukkende fremstillet af de allerbedste råvarer: sukkerrør fra nogle af verdens bedste producenter, og rent vand fra den danske undergrund. Samt benytte de bedste danske destillatører til at udføre det ædle håndværk. Det er også vigtigt for mig at være ærlig og gøre det gennemskueligt for forbrugeren hvad der er i flasken. Vi tilsætter ikke sukker eller andre smagsgivere medmindre det tydeligt fremgår af etiketten.” Siger Anders Skotlander, Ejer og grundlægger.

Det kølige klima vi har i Danmark giver mulighed for at afprøve nogle ting som ikke er muligt under de tropiske himmelstrøg. Under fermenteringen af melasse, frisk juice eller sirup, drager vi nytte af den lave temperatur. Det betyder at processen kan tage op til 4 uger – noget som romeksperter verden over har fremhævet som en muligt grund til vores unikke smagsprofil.

Skotlander rom er blevet godt modtaget verden over - både af anmeldere og de internationale rom-festivaller. 

Læs mere om Skotlander her ›

Video: Sådan laves Skotlander Rum