
Skyl rucola i koldt vand og slyng det tørt i en salatslynge. Sautér det på en pande i lidt smør og finthakket skalotteløg og hvidløg - smag til med sort peber og vend med fintrevet parmesan - smag på det og giv evt. lidt salt.
Tag fisken ud af køleskabet, og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Del fisken i portionsstykker. Krydr med salt og peber, og læg fiskestykkerne i et smurt ildfast fad. Bag fisken i en forvarm ovn ved 175 grader i 10-12 minutter.
Kog tortellini i rigeligt godt saltet vand i 3 minutter - Dræn vandet fra pasta & vend i saucen.
Vend den kogte pasta med romesco og server som vist
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
lugter hvis man spiser for
Kommentarer og forslag til opskriften