Biksemad: Skræl selleri, gulerødder og rødbeder og pil rødløgene. Skær alle grøntsagerne i tern på 1 cm (hold løgene for sig). Sauter først rodfrugterne i lidt olie i 7-8 min. uden de tager farve. Tilsæt løg, salt og peber, skru lidt op for varmen og rist det hele til grøntsagerne er møre - men stadig har bid. For at undgå at rødbederne farver resten af grøntsagerne, kan de ristes eller bages separat og blandes i lige før servering.
Fisk: Læg fileterne ved siden af hinanden og krydr dem med salt og peber. Læg lidt frisk timian på hver filet og rul dem sammen. Læg fiskene tæt i et lille smurt ovnfast fad og bag dem i en 175 grader varm ovn i 12-15 min. (til fileterne er gennembagte).
Sauce: Smelt smørret i en lille kasserolle. Rør æggeblomme, dijonsennep og et lille nip salt sammen. Rør det varme smeltede smør i lidt af gangen til det hele samler sig. Tilsæt evt. lidt vand hvis saucen er for tyk. Smag til med salt og dijonsennep.
Anretning: Fordel biksemaden på midten af fire tallerkner. Læg fileterne oven på og dryp sennepssaucen rundt om.
Server sammen med små hele bagte kartofler og en grøn salat.
Kundekommentarer ()