
Pluk kørvel i buketter - skyl i koldt vand. Hak halvdelen af kørvlen og lad resten ligge i vand, til de skal bruges senere. Pil og skær rødløg i ultratynde skiver - kom løgskiverne i det iskolde vand sammen med den plukkede kørvel.
Del fisken i mindre stykker - 2-3 pr person. Krydr med salt og pe (se video ovenover)ber. Vend dem i lidt hvede eller rugmel og steg dem på en mediumvarm pande i godt med smør og olivenolie. Steg dem primært på den ene side (start med den flotte ensartede side) i ca. 2-3 min, til de er pænt gyldne, hvorefter de vendes og steges i kort tid på den anden side.
Som vist på billedet. Dræn vandet fra kørvel og rødløg og slyng det tørt i en salatslynge - vend med et par dråber citronsaft og god olivenolie - top retten med denne kørvelsalat. Riv det sidste parmesanost over retten.
er meget flotte
ff
lugter hvis man spiser for
Kommentarer og forslag til opskriften