0

Stegt skærsing på cremet rodfrugtmos med pesto

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Pesto: Kør hvidløg, citronskal og persille ensartet i en foodprocessor og tilsæt olien lidt ad gangen. Tilsæt hasselnødder, salt og peber og kør til en ikke alt for fin pestokonsistens. Smag til med krydderier og evt. citronsaft.

Mos: Skræl kartofler, gulerødder og pastinakker (kan erstattes med persillerødder og selleri), skær dem i grove tern og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad grøntsagerne dampe af. Tilsæt mælk og mos dem med en elpisker. Pluk bladene af timiankvisten. Vend timimianblade, dijonsennep og flødeost (kan erstattes med smør) i med en dejskraber og smag til med salt og peber.

Fisk: Rør melet sammen med salt og peber, dup fileterne tørre og vend dem deri. Smelt en klat smør på panden, lad det bruse af og steg fileterne gyldne på begge sider.

Server sammen med snackgrønt og groft brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?