Sæt perlebyggen over at koge i rigeligt, godt saltet vand. Kog stille og roligt til de er møre skum evt. urenheder af vandet. De skal koge ca. 15 min.
Skyl blomkålen og skær den ud i grove buketter. Kom dem op i en stor gryde og tilsæt en mængde vand, så bunden lige er dækket - og et skud salt. Lad kålen dampe under låg til buketterne er møre, med bid. Ca. 5 min. Hold øje med gryden og tilsæt evt. mere vand, hvis den er ved at dampe tør.
Skyl agurken og skær den ud i små tern. Pil skalotteløget og hak det super fint med en skarp kniv.
Hak dilden, både blade og stilke, super fint med samme kniv. Gem evt lidt hele blade til anretning.
Kom creme fraichen op i en lille kasserolle og giv den et opkog. Træk den fra varmen og tilsæt dild, skalotteløg, masser af fintrevet citronskal og smag til med en god mængde sennep, salt og friskkværnet peber.
Sæt en stor pande over ved høj varme og tilsæt lidt olivenolie. Del fisken i kuvertstykker, krydr dem grundigt med salt og friskkværnet peber.
Steg fisken ca. 3-4 min til den er gylden. Vend så fisken og steg den max 30 sekunder på den anden side.
Giv saucen et hurtigt opkog igen og vend så agurketernene i.
Anret perlebyggen på en tallerken med fisken ovenpå og blomkålen på siden. Slut af med at komme saucen over retten.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()