0

Skipperlabskovs med mørksejfilet, persille, sennep og syltede rødbeder

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skær fisken i store tern, salt dem let og læg dem i mælken.

Skræl kartofler, persillerødder og løg. Skær persillerødder og løg i grove tern og sauter dem forsigtigt i ca. 5 minutter i olie - de må ikke tage farve. Halver kartoflerne og tilsæt dem sammen med laurbærbladene. Dæk med vand og kog det helt mørt i ca. 45 minutter. Rør løbende så det bliver til mos.

Kog fisken op i mælken og kog det igennem et øjeblik. tag fisken op og rør den ud i mosen. Spæd med mælken, tilsæt smør, rør godt igennem og smag til med salt.

Forslag: Retten serveres med ekstra smør, der røres i ved bordet - en lille tsk. pr. barn, svarende til 250 g til 60 børn.

Server med finthakket persille, rugbrød, rødbeder og sennep.

Opskrifterne er venligst udlånt fra menuplanen - et onlineværktøj udarbejdet af Københavns Madhus. Forfattere: Nikolaj Løngreen (Skipperlabskovs med torsk).

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?