0
Skindstegt rødfiskfilet med ratatouille

Skindstegt rødfiskfilet med ratatouille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Skyl fileterne og dup dem tørre. Krydr dem med salt og steg dem på en pande i en blanding af olie og smør på skindsiden i ca. 4 min. - kødsiden skal blive mat (i det første minut af stegetiden er det en fordel at presse fisken lidt ned på panden med en spatel eller lign., for ellers kan den let "krølle" lidt). Tag panden af varmen, vend fisken og lad den trække i ca. 2 min.

Ratatouille: Tomaterne skoldes og skindet trækkes af. Løg, fennikel, squash, peberfrugt (gerne i forskellige farver) og tomatkød skæres i grove tern. Rist grøntsagerne i lidt olie på en pande sammen med hakket hvidløg. Tilsæt de flåede, hakkede tomater, smør, frisk basilikum, evt. lidt fløde og smag til med salt og peber.

Server sammen med pasta.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?