0

Skindstegt rødfisk med agurk/tomatsalat, krydret yoghurtcreme og kartofler med karry

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kartofler: Skrub kartoflerne godt, halver dem og vend dem med karry, sesamfrø, lidt olie, salt og peber. Bred kartoflerne ud på en bradepande og bag dem ved 200°C i 20-25 min. til de er møre.

Salat: Halver agurken på langs, skrab kernerne væk og skær kødet i fine små tern. Del tomaterne i kvarte, fjern blomst og kerner og skær kødet ligesom agurken. Vend begge dele sammen med spidskommen, salt, peber og lidt olie og smag til med citronsaft.

Yoghurtcreme: Rør yoghurten med finthakket mynte, en tsk. olivenolie, salt og peber og smag til med stødt koriander og evt. citronsaft.

Fisk: Skrab skindet fri for evt. skæl og dup fisken tør på begge sider. Lav to ridser i skindet på hver filet og krydr med salt og peber. Varm smør og tilsvarende mængde olie på en pande, til det er bruset helt af og læg fiskene på med skindsiden nedad. Steg 4-6 min. til skindet er gyldent og sprødt. Vend kun fileterne, hvis kødet ikke er gennemstegt, når skindet er sprødt.

Server retten med en blandet grøn salat og godt groft brød til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?