Fisk: Del fisken i portionsstykker, rids skindsiden og krydr den med salt og peber. Steg fisken på skindsiden på en pande i olie - først ved høj varme og derefter ved lav varme - til den er færdig (ca. 8-10 minutter). Krydr fisken med salt og peber på kødsiden, når du lægger den på panden. Lad fisken hvile tildækket i 2 min. før servering.
Sauce: Skær baconskiverne i mindre stykker og skær løget i små tern. Svits det hele i lidt olie i en gryde. Tilsæt de flåede hakkede tomater og hønsefonden. Lad det hele simre i ca. 10 min. Blend saucen og kog den ind til en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Skær cherrytomaterne i små både og tilsæt dem lige før servering.
Rucolasalat: Skyl rucolasalaten og tør den.
Server fisk, rucolasalat og sauce sammen med frisk pasta.
Kundekommentarer ()