Begynd med at koge kartofler eller brug evt. kartofler fra dagen før.
Tip: Krydr fileterne med salt og lidt peber og stil dem køligt i 20 min. inden tilberedning. Dette giver en mere fast kødstruktur og bringer mere smag frem i fisken.
Varm kartoffelsalat med dild: De kogte kartofler skæres i skiver. Løg og dild hakkes fint. Varm lidt olie i en gryde ved svag varme. Tilsæt kartofler og løg og vend det i olien i ca. 1-2 min. Tilsæt fløden og lad retten koge ind til fløden får en cremet konsistens. Smag til med hvidløg, salt og peber og tilsæt til sidst det hakkede dild.
Kullerfilet: Skindsiden ridses med en skarp kniv. Man undgår af fileten buer på midten under stegning, og derved får man en mere sprød skindside. Steges i olie på en varm pande i ca. 2 min. Steges kun på skindsiden. Tag fileterne af blusset og lad dem hvile i yderligere 3-5 min. inden servering.
Server retten med en grøn salat og brød.
Kundekommentarer ()