0

Rugmelsstegt skærisingfilet med saute af svampe og råstegt fennikel med ærter og brunet dildsauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Svampe: Soigner svampene og skær dem i halve. Steg dem gyldne på en pande i lidt smør eller olie. Når de er gyldne krydres de med lidt friskpresset hvidløg samt salt og peber.

Fennikel: Skær toppen af fenniklerne og skær dem i både. Steg dem gyldne på en pande i lidt smør eller olie. Husk at vende dem jævnligt. De skal steges ved svag varme, så fenniklen når at blive mør. Til sidst krydres fenniklen med lidt salt og peber og pyntes med ærter (gerne friskbælgede, men optøede kan også bruges) og lidt dild.

Fisk: Fold fileterne på langs og vend dem i rugmel (eller hvedemel). Steg dem på en pande i halvt smør/olie og krydr med lidt salt og peber. Steges ca. 2 min. på hver side.

Brunet dildsauce: Smelt ca. 100 g smør i en gryde. Når det er bruset op og har taget lidt farve tages gryden af varmen. Smørret hældes i en blender sammen med en god håndfuld dild og blendes i få sekunder. Server straks.

Retten serveres sammen med små kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?