0
Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær

Rugmelsstegt rødspættefilet med persillesauce og tyttebær

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Krydr fileterne med salt og peber og vend dem i hvede- og rugmel (halvt af hver). Steg dem i smør og olie (halvt af hver) i ca. 3 min. på hver side (afhængig af tykkelse).

Persillesauce: Smelt ca. 20 g smør ved svag varme og tilsæt 1 spsk. hvedemel. Under omrøring tilsættes mælken lidt ad gangen. Lad saucen simre i ca. 5 min. og smag til med salt, peber og muskatnød. Lige før servering tilsættes hakket persille.

Server retten sammen med små kogte kartofler, tyttebærkompot og citronbåde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?