0
Rødspættefilet bagt en papilotte med æblejuice og blomkål dertil ris og blomkåls-karrysauce

Rødspættefilet bagt en papilotte med æblejuice og blomkål dertil ris og blomkåls-karrysauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Kog risene efter anvisning på pakken.
  3. Del blomkål i bittesmå buketter.
  4. Pluk og skyl dilden
  5. Skær æble ud i små tern på ca. 3 x 3 mm.
  6. Fiskepakker: For hver person bredes et stort kvadratisk stykke bagepapir ud på køkkenbordet. ca. 35 x 35 cm.
  7. Krydr fisken på begge sider med salt og peber samt med halvdelen af urtebouillonen. Læg et stykke fisk på hvert stykke bagepapir.
  8. Top fisken med 2-3 tynde skiver smør, lidt æblejuice (brug ca. halvdelen her) og halvdelen af de skårede æbler samt 2/3 af det plukkede dild
  9. Luk pakkerne omhyggeligt, så dampen ikke kan slippe ud, når du bager dem.
  10. Sauce: Pil og hak skalotteløg og hvidløg.
  11. Sauter æbler, hvid- og skalotteløg af ved medium varme i en gryde med godt med lidt god olivenolie eller smør uden at det bruner.
  12. Tilsæt karry (pas på, den er lidt stærk, så prøv dig frem med mængden) og rist igennem i 1 minut ved medium varme.
  13. Krydr med salt og peber samt det sidste af urtebouillonen, og kom fløden på.
  14. Lad det hele simre ved svag varme til let cremet konsistens i ca. 10 minutter.
  15. Bag fiskepakkerne i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 12-15 min.
  16. Kog imens de sidste blomkålsbuketter møre i karrysaucen, og smag til med salt og peber samt lidt sukker.
Anretning

Som vist på billedet pynt med det sidste dild.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?