0
Pandestegt rødfiskfilet med rucolasalat og tomatsauce

Pandestegt rødfiskfilet med rucolasalat og tomatsauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Start med at sikre dig at alle skæl er fjernet fra fileterne. De kan skrabes af med en kniv (gør det i køkkenvasken, da det godt kan svine lidt). Skær fileterne i portionsstykker og krydr dem med salt og peber. Steg dem på skindsiden i lidt olie på en varm pande i 5-10 min. afhængig af tykkelsen på fileterne - kødet skal være glasklart. Tag portionsstykkerne af panden efterhånden som de er færdige.

Sauce: Skær baconskiverne i mindre stykker og skær løget i små tern. Svits det hele i lidt olie i en gryde. Tilsæt de flåede hakkede tomater og hønsefonden. Lad det hele simre i ca. 10 min. Blend saucen og kog den ind til en passende konsistens. Smag til med salt og peber. Lige før servering tilsættes cherrytomaterne, som er skåret i små både.

Rucolasalat: Skyl rucolasalaten og tør den.

Anret som vist på billedet.

Server sammen med frisk pasta eller små kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?