Rødbeder: Skræl rødbederne eller skrub dem godt og skær dem i grove stykker. Vend dem i olie, salt og peber og bag dem møre i en 200 grader varm ovn i ca. 30 min. Skær imens skrællen af appelsinerne, snit frugtkødet fri af lamellerne og del appelsinfileterne i to. Skræl mangoen, skær kødet fri af stenen og skær det i tern. Bland de lune rødbeder sammen med appelsinstykkerne og mangoternene. Tilsæt lidt olie, persille, chilisauce, salt og peber og vend godt rundt.
Fisk: Skindsiden ridses med en kniv og krydres med salt og peber. Steg fisken et par minutter på skindsiden i lidt olie på en varm pande (til der er kommet sprød skorpe). Skru ned for blusset og lad fisken stege videre - stadig på skindsiden - indtil kødet får en mælkehvid farve. Så er fisken klar til servering.
Server sammen med råstegte kartofler.
Kundekommentarer ()