0

Pandestegt kulmulefilet med flødestuvet squash

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Squash: Skær squashene i skiver (brug gerne mindre/tynde squash). Hak et lille skalotteløg fint og sautér det i lidt olie i en gryde. Tilsæt squashene og krydr med salt, peber og lidt hakket persille. Lad dem simre ved middel varme til de er møre. Tilsæt fløde og ryst panden indtil squashskiverne har optaget fløden. Smag til med salt.

Fisk: Fileterne skæres i portionsstykker. Snit 2 ridser i skindet på hvert stykke. Gnid kødsiden med lidt salt og peber og varm olie godt op på en pande. Læg fiskestykkerne på panden med skindsiden nedad, skru lidt ned for varmen og steg dem til kødet har skiftet farve – vend kun hvis nødvendigt.

Server sammen med råstegte små kartofler med skræl og snackgrønt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?