0

Ovnbagt lyssejfilet med basilikumrasp og perlebygsrisotto

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Allergener:
Mælk

Fremgangsmåde

Start med at koge perlebyggen efter denne grundopskrift: 2 dl perlebyg og 4 dl vand (letsaltet) koges i 20 min. Trækker derefter i 20 min.

Fisk: Start med at lave basilikumrasp: Kom rasp, basilikum og det rengjorte hvidløg i en blender sammen med salt og peber. Skær fisken i portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys basilikumraspen oven på fisken og læg nogle små smørklatter på. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10-15 minutter (til fisken er mælkehvid).

Tilbehør: Rengør skalotteløgene og snit dem fint. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Varm lidt olie op i en gryde og rist svampene. Tilsæt balsamico og hønsefond og vend den færdigkogte perlebyg i. Når fonden er blevet varm tilsættes mascarponen. Når den er smeltet tilsættes skalotteløgene og friskrevet parmesanost. Lige inden servering tilsættes fintsnittet persille.

Server den færdige fisk sammen med perlebygsrisottoen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

lugter hvis man spiser for 

Bonusinfo

er meget flotte  

ff