
Start med at koge perlebyggen efter denne grundopskrift: 2 dl perlebyg og 4 dl vand (letsaltet) koges i 20 min. Trækker derefter i 20 min.
Fisk: Start med at lave basilikumrasp: Kom rasp, basilikum og det rengjorte hvidløg i en blender sammen med salt og peber. Skær fisken i portionsstykker og læg dem i et smurt ovnfast fad. Drys basilikumraspen oven på fisken. Læg evt. nogle små smørklatter oven på raspen. Sæt fadet i en 200 grader varm ovn i ca. 10-15 min. (til fisken er mælkehvid).
Risotto: Rengør skalotteløgene og snit dem fint. Rengør svampene og skær dem i kvarte. Varm lidt olie op i en gryde og rist svampene. Tilsæt balsamico og hønsefond og vend den færdigkogte perlebyg i. Når retten er gennemvarm tilsættes mascarponen. Når den er smeltet tilsættes skalotteløgene og friskrevet parmesanost. Lige inden servering tilsættes fintsnittet persille.
Server fisken sammen med perlebygsrisottoen.
lugter hvis man spiser for
er meget flotte
ff
Kommentarer og forslag til opskriften