0
Mørksej bagt med jordskok/svampetapanade

Mørksej bagt med jordskok/svampetapanade

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Jordskok/svampetapanade:

Skræl og vask champignoner, jordskokker og løg. Skær dem i meget fine tern og sautér dem i en gryde med lidt olie i ca. 2 min. Hæld det over i en skål og lad det køle af i nogle minutter. Gerne i køleskab. Tilsæt herefter blødt smør og rasp til det binder sammen og krydr med salt og peber.

Mørksej:

Anret mørksejen i portionsstykker, der er lige tykke over det hele. Krydr med salt og peber og fordel tapanaden oven på portionsstykkerne. Bages i ovnen i 10 min. ved 200 grader.

Tomatsauce:

Fiskefonden koges ind til det halve. Tilsæt fløden og lad det reducere til en passende konsistens (kan også jævnes med lidt maizena). Tilsæt tomatkoncentrat og kødet fra 4 tomater (uden kerner).

Bund af spidskål:

Spidskålen snittes i strimler og sauteres i en gryde med lidt smør og 1 spsk. vand. Krydr med salt og peber.

Server retten med ris eller kartofler.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?