0

Majspaneret lange med tomatkompot og små kartofler med purløg

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Tomatkompot: Skær tomater og skalotteløg i tern på ca. 1 cm og hak hvidløgene fint. Sauter løg og hvidløg i lidt smør til de er klare og let gyldne. Tilsæt balsamico og sukker og lad det koge helt ind til en næsten karamelagtig konsistens. Rør tomaterne i, skru ned til sagte varme og lad det simre til konsistensen er lidt som marmelade.

Kartofler med purløg: Skrub kartoflerne godt og kog dem møre i velsaltet vand. Smelt 25 g smør i en stor dyb pande og lad det bruse af. Tilsæt kartoflerne, krydr med salt og peber og rist til de er let gyldne. Klip (eller snit) purløgene og vend dem i lige før servering.

Fisk: Skær fisken i portionsstykker og dup dem tørre. Rør majsmelet sammen med salt og peber, vend fiskestykkerne deri og lad dem hvile i 10 min. Steg dem gyldne og møre i smør på en pande.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?