0

Kulmule med grønærtesmør, radisesalat og kartofler med bacon

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Ærtesmør: Kom ærter (optøede frosne ærter eller friske), smør og 3 spsk. citronsaft i en blender og kør det til en glat masse. Smag til med salt og peber og læg smørret på køl indtil videre brug.

Kartofler: Skrub kartoflerne og kog dem lige knapt møre i letsaltet vand. Halver baconskiverne og vikl en halv skive om hver kartoffel. Læg kartoflerne med samlingen nedad på en bageplade og bag kartoflerne ved 200 grader i 20-25 min. til de er helt møre og baconen er blevet let sprød.

Radisesalat: Skær top og bund af radiserne, skær kødet i tynde skiver og snit purløget fint. Pisk olie, 2 spsk. citronsaft, honning og sennep godt sammen. Vend radiser og purløg i dressingen og smag til med salt og peber.

Fisk: Læg fisken op på et skærebræt, krydr med salt og peber. Læg fisken i et lille smurt fad og fordel ærtesmørret henover. Bag fisken ved 200 grader i ca. 12 min. - til fisken er mør og smørret smeltet - men uden at ærterne er blevet kedelige i farven.

Server med godt brød og blandet grøn salat til.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?