Fisk: Læg fileterne med skindsiden opad i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. Krydr med salt og peber og drys timian over. Riv skallen af citronen og drys den over sammen med saften fra en ½ citron. Bag i en 160 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Bygotto: Skyl perlebyggen i en sigte og lad den dryppe godt af. Smelt smørret i en stor tykbundet gryde ved jævn varme - men uden det bruner. Steg hakkede skalotteløg og hvidløg i smørret uden de tager farve. Tilsæt perlebyggen og steg i 1-2 min til kornene er blanke. Tilsæt fonden og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt courgette og peberfrugt skåret i tern, ærter og skårede asparges og lad det koge igennem i ca. 1 minut. Sluk for blusset og rør hytteosten i. Vend rundt sammen med finthakket purløg og smag til med salt og peber samt citronskal og -saft.
Kundekommentarer ()