0
Kulmule bagt med citron og timian - dertil cremet bygotto med grønne asparges

Kulmule bagt med citron og timian - dertil cremet bygotto med grønne asparges

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Læg fileterne med skindsiden opad i et ovnfast fad med lidt olivenolie i bunden. Krydr med salt og peber og drys timian over. Riv skallen af citronen og drys den over sammen med saften fra en ½ citron. Bag i en 160 grader varm ovn i ca. 15 minutter.

Bygotto: Skyl perlebyggen i en sigte og lad den dryppe godt af. Smelt smørret i en stor tykbundet gryde ved jævn varme - men uden det bruner. Steg hakkede skalotteløg og hvidløg i smørret uden de tager farve. Tilsæt perlebyggen og steg i 1-2 min til kornene er blanke. Tilsæt fonden og kog perlebyggen under låg i ca. 20 min. - rør af og til. Tilsæt courgette og peberfrugt skåret i tern, ærter og skårede asparges og lad det koge igennem i ca. 1 minut. Sluk for blusset og rør hytteosten i. Vend rundt sammen med finthakket purløg og smag til med salt og peber samt citronskal og -saft.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?