Nuværende og tidligere arbejdspladser?
Jeg er uddannet kandidat i folkesundhedsvidenskab. Mens jeg forskede nogle år ved Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, blev jeg mere og mere lun på ideen om at bringe madglæden med ind i mit arbejdsliv og arbejde målrettet for at løfte madkulturen i Danmark. Det har siden bragt mig vidt omkring. Jeg har bl.a. samarbejdet med BIOARK, der er specialiseret i urban og bæredygtig fødevareproduktion, som vi også kender som Urban Farming. Jeg giver tips og tricks til sundere hverdagsmad i BT´s Madskole. Senest har jeg boet i New York, hvor jeg arbejdede som projektleder for Claus Meyer under etableringen af Great Northern Food Hall og Agern på Grand Central Terminal.
Fremtidige ambitioner, drømme & mål
Hvis jeg skal være lidt højtravende, så drømmer jeg om, at vi får en madkultur i Danmark, hvor vi forbrugere også efterspørger kvalitetsråvarer til hverdag – og ikke kun når vi har inviteret gæster.
Hvad er dit tidligste om dét at spise fisk?
Som barn fiskede jeg en del med min far og bror. Der var ikke noget bedre end at komme hjem efter en lang fiskedag og indtage dagens fangst til aftensmad. Menuen stod mest på ålekvabber og rødspætter, men engang, netop som det trak op til uvejr, fangede jeg en KÆMPE ål med min lille børnefiskestang. Den aften fik jeg mit livs bedste stegte ål.
Hvor ofte spiser du selv fisk?
Flere gange om ugen. Jeg har en salt tand, særligt om morgenen, og her jeg spiser ofte ristet rugbrød med røget laks og avocado som et sundt alternativ til den klassiske ostemad.
Fiskelivret
Østers! Det smager af barndom, forår og årets første dukkert i Svendborgsund.
Blog: camoufleredegrøntager.dk
Instagram: @madsnobben