0

Flemming Holm, Grilleriet i Aalborg

Køkkenchef og grillmester på Grilleriet Aalborg. Flemmings ubetingede kærlighed ligger i det rustikke franske brasserie-køkken. Det er der, han henter inspiration, når han skal planlægge nye retter til grillen.

Flemming Holm, Grilleriet i Aalborg

Karriere:
1997 - Udlært kok fra Golf Hotel Viborg
1999 - Udlært tjener fra Hotel Fjordgården i Ringkøbing
1999 - Tjener hos gourmetrestauranten Mortens Kro i Aalborg
2000 - Kok hos Brøndums Hotel i Skagen
2001 - Kok og tjener hos Le Canard i Århus
2002 - Restaurantchef hos Emmery’s i Århus
2003 - Kok og tjener hos Restaurant Rosdahls
2005 - F&B Manager hos Gammel Vrå Slot
2006 - Tjener på Norsminde Kro
2007 - Vinsælger hos Propperiet
2009 - Køkkenchef på Grilleriet Aalborg

Hvorfor kokkefaget?
Egentlig kunne ingen i Flemmings familie lave mad, så måske er det derfor, at det er endt sådan med ham. I hvert fald tog Flemming over og vartede op om gæsterne derhjemme. Så da han skulle vælge retning, faldt valget på kokkefaget - han elsker nemlig at eksperimentere med råvarerne og se, hvad der kan komme ud af anstrengelserne. Bonussen er at se gæsterne nyde det resultat, man har knoklet for at opnå.

Yndlingsfisk
Rødtunge - fordi den er så fin og elegant i kødet, at man kan bruge den i alle mulige kompositioner og retter. Det er en ener, der er lidt mere end alle de andre. 

Opskrifter af Flemming Holm, Grilleriet i Aalborg:

Ingen opskrifter