0
Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Heat: Kylling i karry med broccoli, rosiner, kokos og kogte ris

Hovedingrediens:
Fjerkræ
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

ris
Ris:

Kog risene efter anvisning på posen.

Kylling i karry
Kylling i karry

Prik hul i plastfilmen, og opvarm retten i enten mikroovn i 6-8 min. ved 800 W, eller i en gryde til retten er gennemvarm. Man kan også varme retten i ovnen ved 170 grader i 25-35 min.

broccoli

Broccoli: Del broccoli i små buketter. Skræl evt. også den øverste del af stokken, og skær denne i mindre stykker. Kog broccoli i letsaltet vand i 2-3 minutter. Damp dem af i en sigte, vend de dampende varme broccoli med lidt smør eller god olivenolie.

kokosmelrosiner
Anretning:

Som vist - drys med kokos og rosiner

Ingredienser

Vand, drikke-, vejl. værdier (34,0 %), Kylling, bryst, kød og skind, rå (34,0 %), Kylling, lår, kød og skind, rå (27,2%), HVEDEMEL (1,7 %), Salt, bordsalt (1,0 %), Bouillon, hønsekød, spiseklar (1,0 %), Karry, pulver (0,5 %),
Peber, hvid (0,3 %) Sukker, stødt melis (saccharose) (0,3 %)

Næringsindhold pr. person:

Energi:
430 kjl/103 kcal
Fedt:
4,9 g
heraf mættede fedtsyrer:
1,4 g
Kulhydrat:
2,2 g
heraf sukkerarter:
0,3 g
Kostfibre:
0 g
Protein:
12,7 g
Salt:
1,14 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?