0

Gratineret skærisingfilet med spinat, majs og rød peber

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg fint og skær peberfrugten i små tern. Sauter det hele i lidt olie på en pande uden det tager farve. Tilsæt majskernerne og krydr med salt og peber.

Rør mælk og maizena sammen i en kasserolle og kog op under piskning. Tilsæt spinaten og kog igen saucen op under omrøring. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen - den skal være tyk og cremet.

Fold fileterne en gang på midten (ikke på den lange led), læg dem i et passende størrelse ovnfast fad og krydr med salt og peber. Fordel først de sauterede grøntsager over og dernæst spinatsaucen. Drys med osten og bag i en 200 grader varm ovn i ca. 20 min. - til fisken er mør og osten let gylden.

Server sammen med små nye kogte kartofler, en skål sprød grøn salat og godt groft brød.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?