0
Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce

Gratineret mørksej med forårsløg og peberfrugter i tikka kokossauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Peberfrugt renses, skæres i julienne (strimler) og lægges i koldt vand i 5 minutter.
  3. Forårsløg soigneres og skæres i 2-3 cm lange stykker (gem den øverste grønne del til senere).
  4. Rødløg og hvidløg pilles og hakkes fint og sauteres i en lille klat smør i en gryde. 
  5. Tilsæt tikka masala og rist igennem, uden at det tager farve. (Vær forsigtig og smag til undervejs – Tikkaen er stærk). 
  6. Tilsæt forårsløg og peberfrugt og sauter det med et par minutter, uden at det tager farve. Tilsæt kokosmælk, og reducer saucen til en let cremet konsistens (ca. halvt ned), og smag til med salt og peber.
  7. Del fisken i portionsstykker, og krydr med salt og peber på begge sider. Fisken lægges i et smurt ovnfast fad, og den varme karrykokossauce med garniture hældes over. Det hele gratineres i en 225 grader varm ovn i ca. 10-12 minutter.
  8. Snit de grønne toppe fra forårsløg fint.
  9. Pluk og skyl korianderen.
Anretning

Som vist på billedet med masser af plukket koriander og løgtoppe på toppen. Server med de kogte ris.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?