Porrer og squash renses, skæres pænt ud og koges op i fløden sammen med karry og hønsefond.
Fisken lægges i et ovnfast fad, krydres med salt og peber og overhældes med den varme karryfløde.
Drys osten over (brug en mængde efter smag - parmesanost har en speciel smag) og bag fisken i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
Fisken serveres sammen med kogte ris, groft brød og cherrytomater.
Parmigiano Reggiano fra regionen Emillia Romagna i Italien. Osten er fremstillet af rå upasteuriseret komælk. Denne ost er den første ost nævnt i historien allerede i år ca. 600 før Kristi fødsel. Romerne brugte osten som føde til deres soldater og den blev transporteret rundt på hesteryg. Parmigiano Reggiano er Italiens stolthed. Osten er modnet 18 måneder i de store lagre på mejerierne i det nordlige Italien.
Kundekommentarer ()