0
Citrusbagt lyssejfilet med marineret agurk og avokado/tomatcreme

Citrusbagt lyssejfilet med marineret agurk og avokado/tomatcreme

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk: Fileterne duppes tørre med et stykke køkkenrulle. Lav en marinade af skallen og saften fra en usprøjtet citron (gem lidt af saften til cremen) og en fingerspids sukker. Kom marinaden ovenpå fileterne i ca. 1 time i køleskab.

Fisken lægges i et ovnfast fad med skindsiden opad og bages i en 200 grader varm ovn i ca. 12 minutter. Lige inden servering fjernes skindet (ved at beholde skindet på så længe, bliver kødet mere saftigt).

Creme: Del avokadoerne (som skal være modne), fjern stenen og tag skindet af. Avokadoen moses med en gaffel og tomaterne skæres i små tern. Begge dele røres sammen med lidt citronsaft og finthakket rødløg tíl en form for creme.

Agurk: Lav en marinade af hakket dild, salt, peber og olivenolie. Agurkerne rives i lange tynde strimler og marineres heri.

Retten serveres sammen med små råstegte kartofler drysset godt med salt.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?