Urteragout: Skræl gulerod, pastinak (el. persillerod) og porre og skær dem i små tern. Svits dem i lidt olie, uden at de tager farve. Tilsæt 1/2 dl hønsefond og kog den ind til ca. en trediedel. Tilsæt fløde og lad ragouten koge til den får en passende konsistens. Krydr med salt og peber og 1/2 tsk dijon sennep.
Torsk: Krydr fileterne med salt og peber. Anret fisken i et ildfast fad og sørg for at stykkerne er ens i højden. Lav evt. et ikke gennemgående snit og fold torskefileten. Fordel ragouten ovenpå fisken. Tilsæt ca. 2,5 dl hønsefond og bag retten i ovnen ved 200 g i ca. 8-10 min.
Honningmarinerede rødbeder: Kog 1 dl hønsefond og 1 dl vand op med honning og anisfrø. Skræl rødbederne, skær dem i strimler og kog dem i lagen i ca. 8-10 min. indtil de er "al dente"
Ærtepuré: Brug frosne fine ærter. Blancher ærterne i letsaltet vand. Blend dem med væden fra fisken. Puréen varmes og smages til med salt, peber og en smørklat.
Server retten med små råstegte kartofler.
Kundekommentarer ()