Øko laks skåret i portionsstykker. Laksen er fra norsk økologisk opdræt af den bedste kvalitet og i den højeste trim. Øko laks bliver ikke medicinsk behandlet, ingen kunstige tilsætningsstoffer, ingen gmo foder og der er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve end de konventionelt opdrættede.
Øko laks har desuden bedre pladsforhold sammenlignet med konventionel opdræt. Det er en både dyrere og langsommere proces sammenlignet med konventionel opdræt. Men det giver til gengæld en lidt fastere og mindre fed konsistens.
Se pakkens indhold nedenfor ↓
Øko laks indeholder 4 stykker laks med skind, ca. 600 g.
Økologiske laks bliver kun i særlige tilfælde medicinsk behandlet og foderet er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve, end de konventionelt opdrættede laks.
Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.
I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.
Øko laks indeholder 4 stykker laks med skind, ca. 600 g.
Økologiske laks bliver kun i særlige tilfælde medicinsk behandlet og foderet er ikke tilsat farvestoffer, hvilket bevirker at denne laks har en mindre rød farve, end de konventionelt opdrættede laks.
Du har helt sikkert også hørt det før: "Spis mere fisk". Og det går da også fremad med at få fisk på menuen i Danmark, men der skal generelt spises meget mere fisk, hvis vi skal følge De officielle Kostråd.
I De officielle Kostråd står der bl.a.: "Fisk og især fed fisk indeholder blandt andet fiskeolier, selen, jod og D-vitamin, som kroppen har brug for, og som er svære at få nok af fra andre fødevarer. Når du spiser fisk flere gange om ugen, så har du mindre risiko for at få hjerte-kar-sygdomme sammenlignet med personer, der sjældent spiser fisk. Spis fisk mindst to gange om ugen som hovedret og flere gange om ugen som pålæg. I alt skal du gerne have 350 gram fisk om ugen. Heraf ca. 200 gram fed fisk som fx laks, ørred, makrel og sild." iflg. De officielle Kostråd.