0

Stegt rødtunge med brunet smør, kogte små kartofler og tzatziki

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Vend fileterne i durummel. Varm smørret op på en pande til det begynder at bruse - ryst panden undervejs. Lad smørret blive brunt og dufte nøddeagtigt. Læg fileterne på panden, drys med en smule salt og steg ved medium varme i ca. 3 minutter.

Tzatziki:

450 g agurker

5 g hvidløg (1 fed = ca. 3 g)

150 g drænet yoghurt 10 %

1 spsk olivenolie

groft salt

peber

Flæk agurken på langs og skrab kernerne ud med en teske. Skær agurken i tynde skiver eller riv agurken groft. Kom agurkestykkerne i en si og vend saltet i. Lad det stå 1 time og dryppe af. Pres hvidløget og rør det i yoghurten sammen med olien. Vend agurkerne i og krydr med peber. Smag til med salt.

Server sammen med små kogte kartofler.

Opskrifterne er venligst udlånt fra Menuplanen – et onlineværktøj udarbejdet af Københavns Madhus. Forfatter: Nikolaj Løngreen.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?