Fisk: Del fisken i 4 portioner. Krydr godt med salt og friskkværnet (hvid) peber. Stil fisken køligt i ca. ½ time før tilberedning.
I mellemtiden ordnes porrer og svampe: Skyl porrerne og snit dem fint. Rens svampene, skær dem i skiver og sauter dem i brunet smør. Smag til med salt og peber. Porrer og svampe fordeles på 4 stykker stanniol. Fisken placeres oven på og stanniolen pakkes helt tæt omkring. Bages i en 180 grader varm ovn i 15-20 min. (pakkerne kan også grilles i ca. 10-12 min.).
Majs/estragonpuré: Majsene skæres fra kolberne og sauteres i lidt smør sammen med finthakket skalotteløg og hvidløg. Tilsæt hønsefond til det lige dækker og lad det småkoge i ca. 8 min. Hæld det hele i en blender sammen med friske estragonblade (fra ca. 1 stængel) og smag til med salt, peber og citronsaft.
Anret som vist på billedet og server sammen med små råstegte kartofler.
Kundekommentarer ()