
Fisk: Del fisken i 4 portioner. Krydr godt med salt og friskkværnet (hvid) peber. Stil fisken køligt i ca. ½ time før tilberedning.
I mellemtiden ordnes porrer og svampe: Skyl porrerne og snit dem fint. Rens svampene, skær dem i skiver og sauter dem i brunet smør. Smag til med salt og peber. Porrer og svampe fordeles på 4 stykker stanniol. Fisken placeres oven på og stanniolen pakkes helt tæt omkring. Bages i en 180 grader varm ovn i 15-20 min. (pakkerne kan også grilles i ca. 10-12 min.).
Majs/estragonpuré: Majsene skæres fra kolberne og sauteres i lidt smør sammen med finthakket skalotteløg og hvidløg. Tilsæt hønsefond til det lige dækker og lad det småkoge i ca. 8 min. Hæld det hele i en blender sammen med friske estragonblade (fra ca. 1 stængel) og smag til med salt, peber og citronsaft.
Anret som vist på billedet og server sammen med små råstegte kartofler.
er meget flotte
ff
lugter hvis man spiser for
Kommentarer og forslag til opskriften