0
Ovnbagt filet royal af mørksej i folie på porrer og svampe serveret med majs/estragonpuré

Ovnbagt filet royal af mørksej i folie på porrer og svampe serveret med majs/estragonpuré

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk: Del fisken i 4 portioner. Krydr godt med salt og friskkværnet (hvid) peber. Stil fisken køligt i ca. ½ time før tilberedning.

I mellemtiden ordnes porrer og svampe: Skyl porrerne og snit dem fint. Rens svampene, skær dem i skiver og sauter dem i brunet smør. Smag til med salt og peber. Porrer og svampe fordeles på 4 stykker stanniol. Fisken placeres oven på og stanniolen pakkes helt tæt omkring. Bages i en 180 grader varm ovn i 15-20 min. (pakkerne kan også grilles i ca. 10-12 min.).

Majs/estragonpuré: Majsene skæres fra kolberne og sauteres i lidt smør sammen med finthakket skalotteløg og hvidløg. Tilsæt hønsefond til det lige dækker og lad det småkoge i ca. 8 min. Hæld det hele i en blender sammen med friske estragonblade (fra ca. 1 stængel) og smag til med salt, peber og citronsaft.

Anret som vist på billedet og server sammen med små råstegte kartofler.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

er meget flotte  

ff

Bonusinfo

lugter hvis man spiser for